Glasmästeri för bilglas, solskydd och allt inom fönster, spegel, tavel & ram

Glasjouren AB är ett glasmästeri i Forshaga och Deje som jobbar med allt inom branschen. Vi har även tillverkning av nycklar och försäljning av flaggor och flaggstänger. Vårt upptagningsområde är Forshaga och Karlstad med omnejd. Välkommen till oss med dina inramningsarbeten, oljemålningar, akvareller, broderier, fotografier och mer! Vi har mängder med ramar som kan förgylla dina alster i massor av färger, former och profiler. Från enkla träramar till avancerade kompositramar, valet är ditt! Vi håller oss inom ramarna Med vår erfarenhet och branschkunskap kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser. Välkommen!Vi rekommenderar energiglas: 

Sänk elräkningen och minska eventuellt buller utifrån. Med energiglas stängs kylan ute och värmen bevaras inomhus. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av energiglas för just era behov och ser till att ni får ett måttanpassat glas. 

För att minska extern kondensrisk rekommenderar vi att välja glas med u-värde över 1.1. För stora glasytor mot söder/västerläge kombinerar vi bra U-värden med solskydd i glaset. Genialt på många sätt och vis. 

Kontakta oss för mer information!

Glasmästeri

Reparation och nyinstallation av fönster, fönsterdörrar, speglar med mera. Inglasade uterum, inredningsglas, tavelinramning.

Isolerglas med smarta funktioner som energi, solskydd och säkerhet. Mönstrat, färgat glas, brandglas, spegelglas, lamellglas, balkonglas.  

Bilglas

Bilrutor och stenskottlagning av vindrutor samt stöldmärkning och infräsning av säkerhetsräfflan.  Vi är auktoriserade bilglasmontörer och har många års erfarenhet

av bilrutemontage. Rätt produkt och fackmässigt montage är en självklarhet för oss.

Solskydd

Solskydd, persienner, markiser. Vi alla längtar efter sommaren med sol och värme. För bästa behagliga miljö i i solgasset kan vi på Glasjouren installera rätt solskyddslösning för just er. För en njutningsbar tillvaro på sommaren, även då solen steker som mest.

Bilglas
Hur ser du ut? Ja, alltså ut genom framrutan menar vi. Börjar rutan bli repig av torkarbladen, eller dras du med irriterande stenskott? Då är det kanske hög tid att byta vindruta på din bil. Ring eller maila för tidsbokning hos ditt Auktoriserade Bilglasmästeri.


Stenskott
Om du bara har ett stenskott i din nya ruta, så är det idag onödigt att byta bilglaset. Nu mer lagar vi upp stenskottet som stör din sikt. Detta är både billigare och snabbare än att byta ut rutan.


Håll rutan fräsch

Börja med att köpa nya torkarblad, som håller ordentligt rent och sparar rutan. Köp Trico TefloneBlade hos oss när du byter din vindruta.
Tillsammans med en Sikträffla i nerkanten av glaset, hålls torkarbladen både rena och skarpa länge.


En verklig siktförbättrare är SIVO Clear, som är ett permanent vattenavvisande skydd för bilrutor. Vid landsvägskörning försvinner vattnet från vindrutan och gör din körning säker och bekväm.

Njut av årstiderna på din altan!

Altaninglasningar

Med en inglasad altan eller veranda från oss på Glasjouren så förlänger du sommaren, och i vissa fall kan du till och med njuta av vintern i ditt nya rum. Allt beroende på din egen ambitionsnivå.


Hos oss kan du få en helhetslösning, med en fullständig inglasning av ditt blivande uterum. Men här kan du även få hjälp, när du vill ha en sektion eller kanske bara en skjutdörr till din altan. Vi jobbar med ett av dom bästa märkena på marknaden när det gäller kvalitét för altaninglasningar. Ett flexibelt system med snygga lösningar, där glasen sitter i en kraftig aluminiumkonstruktion, gjord för att hålla länge.


Fördelen att köpa från oss är att vi kan glas, och att vi måttanpassar alla profiler till ditt hus. Å du, vi använder svensktillverkade profiler och glas. Så hör av dig till oss, så vi får visa vilket utbud vi kan erbjuda.Markiser
Förgyll dit hus med fönstermarkiser och markiser till altanen. Vi har markiserna som passar dina behov och smak, självklart måttanpassar vi efter dina önskemål. Manuellt manövrerade eller motordrivna. Vill du knäcka grannen så ska du absolut installera fjärrkontrollstyrda markiser på villan, och du, vi gör gärna jobbet åt dig.

Du som bara vill byta din markisduk, kan med fördel vända dig till oss, vi har massor att välja på.


Persienner
Du kan välja på modeller i trä eller metall, i färger som matchar ditt hus eller interiör. Vi har en uppsjö färger att välja på. Dessutom får du så breda, smala och långa persienner du vill hos oss.

Välkommen att Kontakta oss